Hjärtans dag på Hoggwarts

Snart är det alla hjärtans dag, och då handlar det om att i kommersialismens anda visa lite mer kärlek och att bjuda till lite extra. Att då tänka på hela familjen och de små kan vara en fin idé. Eller att ta med sig sin Harry Potter älskande dejt på en oförglömlig dejt. 

7129535-hogwarts-expressVad kan som Harry Potter-fan vara bättre än att få fira den romantiska dagen i matsalen på Hogwarts? Nu är detta en möjlighet så Warner bros. öppnar upp sin studio i London där alla filmerna är inspelade. Vad som står på menyn, jo, både en fördrink, snittar och sedan en trerätters middag i The Great Hall på Hogwarts. Då det kommer att vara ett otroligt tryck har man valt att både ha öppet den 13 och den 14 februari. Man kommer kunna festa bland kärleksdrycker och en mycket bra stämning skriver Expressen.

Trollstav ingår

I priset, som ligger på ungefär 3000 kronor, kommer man få mat och dryck (hur lockande är det inte att få dricka Butterbeer?) samt att man även kommer att få sin egna trollstav. Dock är det inte första gången som man öppnar upp skriver Nyheter24, utan man har tidigare anordnat en julfest med middag och runddans.

Fira som du vill

Snart är det februari och snart infaller den fjortonde. För många människor är detta årets mest romantiska dag och man lägger extra mycket krut på varandra. Men, vad som kan vara fint är att alla kan fira denna dag om man ser det som att man hyllar kärleken till varandra och till livet. kanske är det på tiden att man suddar bort att man måste vara ett par som firar? Att som familj fira denna dag och hitta på en trevlig aktivitet kan vara otroligt uppskattat. Låt alla hjärtan vara en dag då man visa uppskattning och kärlek.

Scroll to top