Därför ska du investera i en badtunna

Att bada utomhus är härligt och att göra det med familjen är väldigt mysigt. En badtunna är något som alla familjemedlemmar kan njuta av. Men tänk på att ha badregler för barnen för att undvika en olycka.

Att umgås hela familjen är väldigt mysigt och trevligt. För att göra familjetiden lite extra speciell kan det vara en bra idé att bada tillsammans. Att investera i en gasoleldad badtunna där hela familjen får plats kan vara något som alla i familjen uppskattar. En badtunna som är uppvärmd med hjälp av gasol går utmärkt att ha i trädgården och dessutom slipper du både rök och aska. Gasoluppvärmning är enkel att hantera och det går snabbt att värma upp vattnet. Om du inte vill ha badtunnan i trädgården kan du välja att ha den på altanen eller om du har en stenbelagd uteplats. En badtunna går att använda året runt och är en perfekt aktivitet när det är dags för familjemys. Ingen kan sitta med mobiltelefonen när ni badar och det blir mer kvalitetstid tillsammans. Ni kan ha som rutin att bada tillsammans varje eller varannan söndag.

Badregler för barnen

Det kan vara en bra idé att sätta upp några regler kring barnen och badandet. För att vara på den säkra sidan och undvika att några olyckor sker kan det vara bra att barnen inte får bada utan en vuxen som är med. För att ingen av misstag ska ramla i badtunnan är det smart att köpa ett överdrag. Dessutom skyddar det badtunnan och du slipper städa ut smuts och annat som kommit in i badtunnan. Att ha ett staket eller liknande kan också vara ett bra skydd. En fördel med badtunnan är att barnen är nöjd med att bada hemma vilken kan bespara dig några resor till badhuset.

Scroll to top